eng / hun

photoSynth

Önellátó médiaművészeti szimpózium
Pécs, 2018. június 13-16.

Felhívás! /#2/

Öko-digitál - alkotói pályázat a photoSynth szimpóziumhoz kapcsolódóan
A Pécsett 2018. június 13-16. között megrendezésre kerülő photoSynth szimpózium célja, hogy elektronikus, de önellátó hangkeltő ill. egyéb low-power / high-tech eszközök művészeti alkalmazhatóságát keresse, koncertek, előadások, kiállítás, workshop-ok formájában. A rendezvényhez kapcsolódóan alkotói pályázatot is hirdetünk az alábbi kategóriákban:
A felhívásra bárki jelentkezhet, az (1. kategória esetén:) alkotás wav / mp3 formátumú változatának ill. (2. kategória esetén) az ötlet szöveges ill. képi megfogalmazásának megküldésén túl az alábbi információk megadásával: név, elérhetőség, alkotás címe és dokumentációja, korosztály (0-20, 21-50, 51 év felett). Megköszönjük, ha - a zsűrire való tekintettel - az írott dokumentáció angol nyelvű! Pályázati űrlapként használható akár ez a .doc állomány is.

Beadási határidő: 2018. június 1.

A pályázatokat a photosynth@hangfarm.hu email-címre kérjük küldeni.
A beadott munkákat a szimpózium meghívott előadóiból alakított zsűri értékeli, a tervek szerint június 15-én. A nyertesek számára az rPibolt.hu ajánlott fel díjakat.

Felhívás! /#1 - már lejárt/

A photoSynth szimpózium célja, hogy önellátó elektronikus művészeti ötleteket mutasson be, minél szélesebb körben. Ennek megfelelően az alábbi kategóriákban várjuk a jelentkezéseket:
  1. előadások (prezentáció, demonstráció, kutatási dokumentáció bemutatása) a következő témakörökben: önellátó és nomád művészeti projektek, technikai megoldások, természet és technológia kooperáció-lehetőségek, ökológia és hangművészet stb.
  2. performansz önellátó hangszerek, eszközök segítségével
  3. alkotások: installációk, audió- és videó alkotások, melyek ökotudatos módszerekkel születtek és kerülnek bemutatásra
  4. workshop tervek
Szintén várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik a szervezésben közreműködnének (szövegek fordítása, korrektúrázása, előkészület, koordináció, lebonyolítás, technikai segítség)! Ebben az esetben írj a szervezőnek! Köszönöm.

A jelentkezés módja

A jelentkezésnek tartalmaznia kell az alábbiakat: Jelentkezési lap gyanánt használható akár ez a .doc vagy ez a .txt állomány (angol nyelven kérjük kitölteni), majd minden anyagot küldj át a photosynth@hangfarm.hu email-címre.

Jelentkezési határidő

2018. január 30 február 27.

Kiértesítés

2017. március 1.

Általános információk

A szimpózium-részvétel ingyenes, mind a közönség, mind a résztvevők számára. Ennélfogva nem lehet kedvezményt kapni a részvételi díjból:) A szervező reális kereteken belül segíti a befogadásra ítélt tervek megvalósulását, de nem tud utazási/napi-/szállásdíjat fizetni a nyílt felhívásra jelentkezőknek. Ha ebben segítségre van szükséged, jelezd, hogy kitalálhassunk egy megoldást.

Nyelv

Az eseményen preferált nyelv az angol, de minden más is szabadon használható az előadások során - ebben az esetben viszont készíts egy rövid angol nyelvű összegzést azok számára, akik nem értenek meg!
Megosztás