eng / hun

photoSynth

Önellátó médiaművészeti szimpózium
Pécs, 2018. június 13-16.

Hírek

02.06. A workshop-ok leírásai is elérhetőek plakát formájában ill. a programterv oldalon!.

19.05. A plakát és a programterv nyilvános, kérlek terjeszd ismerőseid körében!.

03.04. Megjelent egy tanulmány Digitális plein air: a hangművészet ökológiai nyúlványai címmel, ami a témához szorosan kapcsolódik, és ezért ajánljuk az érdeklődők figyelmébe! Itt olvasható.

02.28. Hirdettünk egy alkotói pályázatot, két kategóriában, a Felhívás menüpontban olvashatóak szerint! Szeretettel látjuk az alkotó jelentkezőket!

11.02. Egy webdokumentum van születőben, ami önellátó projekt-linkeket tartalmaz - ha tudsz hiányzó információkról, bővítsd! - itt

Önellátó elektronikus művészetet!

A miniatürizált technológiai eszközök és a velük ellentétes, makro-méretű gazdasági problémák korában ugyanígy kiálthatnánk fel, amikor azt keressük, hogyan lehetne egyszerre felhasználni és előállítani az elektromos energiát. Valószínűleg lehetnek természetközeli (?) megoldások arra, hogy külső források nélkül, önellátóan hozzunk létre elektronikus vagy digitális alkotásokat! A szimpózium ezeket a megoldásokat keresi.
A photoSynth szimpózium célja, hogy önellátó (nap-, mozgás-, szél-, hő- stb.- energiával működő) elektronikus alkotásokat gyűjtsön össze és mutasson be az érdeklődők számára. A leginkább független műformát keressük az elektronikus művészet olyan területein mint hang-, média-, installációs művészet, hálózati projektek, videó.

Tehát, ha hasonlóképp gondolkodsz a kérdésről, és ennek megfelelően ökobarát installációkat, hordozható technikai eszközöket készítesz, csatlakozz a programhoz!

Hol/mikor?

A photoSynth 2018. június 13-16. között kerül megrendezésre Pécsett, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán. A kapcsolódó kiállítások és koncertek a program közelében kapnak majd helyet.

Hogyan lehet közreműködni?

Nyílt felhívást tettünk közzé projektek, előadások, performanszok, workshop-ok számára a webhely felhívás szakaszában!

Egyéb kérdés?

Kérlek keresd a szervezőt, ha az itt található oldalakon nem találsz meg minden információt! Szintén, ha olyan ötleted van, ami a szimpózium itt vázolt formáját kiterjeszthetné, keress meg! Köszönöm.
Megosztás